#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Christelijke media

'Ik zal er zijn' voert Opwekking Top 100 aan

Groot Nieuws Radio zendt vandaag, vrijdag 7 juni, de Opwekking Top 100 uit, de lijst met meest populaire Opwekkingsliederen. Op het lied 'Ik zal er zijn' is het meest gestemd door de luisteraars en staat daarom dit jaar voor de allereerste keer op nummer 1 in de lijst. Op nummer 2 staat 'Op die dag', een vertaling van 'One Day (When We All Get To Heaven)' van de Britse aanbiddingsleider Matt Redman.

Het lied 'Ik zal er zijn' werd oorspronkelijk geschreven door Hans Maat, Kinga Bán en Adrian Roest. Op de dag dat de stemperiode voor de Opwekking Top 100 van start ging, overleed zangeres Kinga Bán op 37-jarige leeftijd. Honderden luisteraars gaven daarom hun stem aan dit lied.

In eerdere edities van de Opwekking Top 100 stonden bekende liederen als 'Tienduizend redenen' en 'Lopen op het water' op nummer 1 in de lijst. Verder staan er in de lijst zowel oude als nieuwe Opwekkingsliederen.

De Opwekking Top 100 is op vrijdag 7 juni tussen 08:00 en 18:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio. Vanaf 18:00 uur komt de uitzending vanuit Biddinghuizen, waar Groot Nieuws Radio een weekend lang verslag doet van de Pinksterconferentie van Opwekking.

Bron: Groot Nieuws Radio


Reageren