#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Boek-muziek-film

Ottobiografie

In dit boek vieren we zeventig jaar lief en leed met Otto de Bruijne. In de Ottobiografie staan diverse thema’s vanuit een doorleefde visie beschreven. Het is een autobiografie die je aan het denken zet. Het gaat in deze autobiografie niet over toen-dit-toen-dat, maar om de waarommetjes en de waartoetjes. Hoe ontstaan en veranderen meningen tijdens een mensenleven? Het gaat over voortschrijdend inzicht ten aanzien van veel onderwerpen die belangrijk zijn in het leven. Het boek is vanaf vandaag, 7 juni 2019, verkrijgbaar bij de boekhandels en in onze webshop.

Bij de conferentie Opwekking geeft Otto de Bruijne een theatrale toelichting op zijn Ottobiografie in de Theatertent op zaterdag 8 juni om 14.00 uur.

Over de Ottobiografie
Leef! Leef! Als je leeft, leef dan ook! Dit is één van de motto’s die het leven van Otto de Bruijne bepaalt. En ook van het boek dat hij over zijn kijk op het leven heeft geschreven in zijn Ottobiografie. Zo passeren de volgende thema’s: kind, dood, man, vrouw, seksualiteit, vaderschap, opvoeden, een lichaam hebben en een lichaam zijn, arm, rijk, geld, ziekte, genezing, geloof, te veel geloof, twijfel, Afrika, euthanasie, cultuur, homoseksualiteit, joden, Israël, kunst, kerk, evangelisch, hoofd en hart, geloof en wetenschap, Islam en nog veel meer. Spannend en verrassend deze Ottobiografie.

Bron: Uitgeverij Scholten


Reageren