#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Leadership Summits op vier plaatsen

Er komen weer zogenoemde Global Leadership Summits (GLS) aan. In die door Willow Creek Nederland georganiseerde en op leiderschap gerichte bijeenkomsten worden videoregistraties vertoond van een conferentie met bekende sprekers als Bill Hybels in de VS.

De conferenties in Nederland zijn gepland in jet najaar (2015) en begin volgend jaar op diverse locaties.

De GLS is dé conferentie voor iedereen die betrokken is bij leiderschap of zich hierin wil ontwikkelen, meldt de organisatie, die in ons land wordt vertegenwoordigd door Opwekking. Begin september komen er folders en posters, met daarin alle details. Aanmelden is mogelijk vanaf 20 juli.
De conferenties in Nederland worden gehouden in Drachten (6 en 7 november), Veenendaal (13 en 14 november), Eindhoven (22 en 23 januari) en Rotterdam (29 en 30 januari).

Reageren


waldens

14-07-2015 06:09
Handig voor degenen die weggaan uit de kerken......kunnen ze met wat ze bij GLS geleerd hebben direct in het bedrijfsleven een leidinggevende functie oppakken.

Voor weinig geld een leiderschapstraining die je ook kunt gebruiken in het bedrijfsleven.

Immers zijn deze kerken niet inmiddels bedrijven geworden die producten leveren en door leiders aangestuurd worden die hun teams op een professionele wijze met elkaar laten samenwerken zodat een ieder zijn of haar talenten kan ontwikkelen ?