#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Israëlliefhebbers komen naar Zelhem

Tijdens het Israël Weekend van 28 augustus tot en met 30 augustus komen Israëlliefhebbers bijeen op christelijk conferentiecentrum De Betteld te Zelhem om onderwijs te volgen over 'Herstel ... vóór de Wederkomst'. Inmiddels hebben zich al 259 deelnemers aangemeld. Bezoekers nemen deel aan verschillende workshops en genieten van Israëlische muziek. Kinderen hebben hun eigen programma. Het weekend wordt gedragen door de verschillende Israëlorganisaties in Nederland.

Dit weekend spreken Israëlkenners Peter en Vanesse Steffens over wanneer Jezus kan terugkomen. De Bijbel zegt in handelingen 3:21 dat Jezus pas kan weerkomen na het herstel van alle dingen. Wat moet er dan allemaal hersteld worden? Mensen die meer te weten willen komen over dit thema, zijn dit weekend van harte welkom. Organisator van het weekend Jacob Keegstra en voorzitter van de Nederlandse afdeling van de Internationale Christelijke Ambassade Jeruzalem (ICEJ) neemt ook het woord over dit onderwerp.

Gospelkoor Higher Level onder leiding van Ria van Dijkhorst verzorgt dit weekend de muziek. Het koor bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een passie voor God en zingen. Het koor heeft een gevarieerd repertoire van prachtige ballads tot stevige black gospelnummers. Op zaterdagmiddag kunnen deelnemers kiezen uit verschillende workshops zoals Aanbidding met Vlaggen door Georgina Hartnack en Proclameren over Jeruzalem.

Organisator Jacob Keegstra is naast voorzitter van de Nederlandse afdeling van ICEJ econoom en theoloog. De ICEJ is wereldwijd de grootste christelijke organisatie die achter Israël staat. Zij is opgericht in 1980 en houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het helpen van joden om terug te keren naar het land Israël.

De conferentie kost voor het hele weekend € 45. Overnachtingen kunnen mensen in allerlei prijsklassen op De Betteld boeken. Kijk voor opgave en meer informatie op www.betteld.nl.

Reageren


elly oosthoek

19-09-2015 02:49
Beste Lezer,, ben naar de conferentie geweest
kan geen verbinding krijgen met de site voor mp3 opnamen van spreker Peter Steffens.. heeft u enig idee hoe ik die via wat waar wel kan downloaden/beluisteren.
of op cd kan bestellen etc..
mvrg elly