#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Werken aan relatie tijdens huwelijks weekend

Conferentiecentrum De Betteld te Zelhem biedt van 13 tot en met 15 november echtparen de gelegenheid om in een ontspannen omgeving serieus naar hun relatie te kijken. Tijdens dit huwelijks weekend zetten ze tijd voor elkaar opzij om naar elkaar te luisteren, te praten en zo dichter naar elkaar toe te groeien.

Op het programma staan plenaire inleidingen, persoonlijke opdrachten voor de stellen afzonderlijk en enkele momenten in kleine groepen. Zaterdagavond krijgen de echtparen een romantisch diner opgediend. Er wordt ook tijd ingeruimd voor muziek en aanbidding. ,,In het dagelijkse leven nemen de beslommeringen zo veel tijd in beslag dat je soms bewust tijd moet steken in elkaar. En daar is dit weekend voor'', aldus cursusleider Fedde Ypma.

Deelnemers denken tijdens het relatieweekend samen na over verschillende aspecten binnen hun huwelijksrelatie. Onderwerpen zijn teambuilding, persoonlijkheidsverschillen, conflicthantering, seksualiteit en communicatie. De groepsdynamiek nodigt ook uit om andere stellen te ontmoeten.

Het weekend wordt geleid door Fedde & Julia Ypma een team van Jeugd met een Opdracht/Family Ministry uit Heerde (Heidebeek). Het stel is ruim dertig jaar getrouwd en heeft vier kinderen. Fedde en Julie hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van huwelijken en het geven van workshops. Julia is daarnaast psychosociaal therapeut.

Deelnemen kost € 99,- per stel inclusief romantisch diner. Overnachtingen kunnen in allerlei prijsklassen op De Betteld worden geboekt.

Klik hier om u op te geven.


Reageren