#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kinderconcert Reni & Elisa Krijgsman

Op maandagavond 10 augustus geven Reni & Elisa Krijgsman een kinderconcert op camping 't Beloofde Land. Het concert begint om 19:00 uur en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Tijdens deze concerten wordt er met de kinderen gezongen, is er interactie met de kinderen en zal Reni een mooi bijbelverhaal vertellen. Hun kinderen, Michelle en Dewi Krijgsman, zingen tijdens het concert gezellig mee!

"Mensen bemoedigen door (h)erkenning te geven aan allerlei facetten in de relatie met God en waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt." Reni is van beroep leerkracht in het basisonderwijs en Elisa is beroepsmusicus. Ze kennen elkaar al vanaf hun kinderjaren. Sinds 1999 treden ze veelvuldig samen op. Met grotendeels eigen geschreven Nederlandstalige nummers en hartverwarmende relaxte popmuziek in de stijl van o.a. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis etc.

In 2007 verscheen hun 4e album, getiteld "Laat het zien", met daarop ook een 4-tal live uitvoeringen van hun bekendste liedjes. Al hun liedjes zijn Nederlandstalig, veelal door hun zelf geschreven, maar ook in samenwerking met andere liedschrijvers zoals b.v. Elly & Rikkert Zuiderveld en Marcel Zimmer.

Klik hier om online een ticket te kopen.


Reageren