#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Boom valt op BMW dominee Zuidas

Tijdens de zomerstorm van afgelopen zaterdag zijn er diverse bomen omgewaaid in Amsterdam. Niet alleen in het Vondelpark was het op vele plaatsen raak, maar ook in Oost. Daar viel namelijk een boom recht op de geparkeerde auto van Ruben van Zwieten, beter bekend als de 'dominee van de Zuidas'.

Van Zwieten (32), die al op jonge leeftijd cashte met de verkoop van zijn recruitmentbedrijfje, noemt zichzelf dominee en koopman. Een combinatie die op het oog nogal ingewikkeld lijkt in een calvinistisch land als Nederland, maar hij komt er prima mee weg. Tijdens zijn lezingen, ontmoetingen en diensten vertelt hij de mensen aan de Zuidas om wat minder met centjes bezig te zijn, om vervolgens aan diezelfde mensen geld te verdienen met zijn recruitment- horeca- en goededoelenactiviteiten. Een moderne combinatie van Boudewijn Poelmann en Carel ter Linden dus.

Hoewel wij bij Quote wat handig ondernemersschap wel kunnen waarderen bleek Onze Lieve Heer wat minder gecharmeerd van de handige Minervaan en gooide prompt een boom op zijn auto. Total loss. Wellicht zijn manier om ‘practice what you preach’ te zeggen.

Bron: Quote


Reageren