#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Wil IS het einde der wereld?

De terroristische organisatie 'Islamitische staat' (IS) heeft niet alleen als doel de wereldheerschappij over te nemen, maar wil kennelijk ook het einde van de wereld bewerkstelligen. Dit blijkt uit een document, dat een Pakistaan het "American Media Institute" (Alexandrië / U.S. Virginia) heeft doen toekomen. Het document van 32-pagina’s werd kennelijk gebruikt IS strijders te rekruteren. De titel van het document is: "Een korte geschiedenis van het kalifaat van de islamitische staat - het kalifaat volgens de profeet".

De krant "USA Today" (Tysons Corner, Virginia), meldde dit. Volgens de krant worden in het document ook de toekomstplannen van de IS duidelijk gemaakt. Doel is dat andere islamitische groeperingen zoals Al-Qaeda en de Taliban zich aansluiten bij de strijd van de IS groepen. Zo wil het kalifaat haar heerschappij uitbreiden in Syrië en van Irak tot Afghanistan en Pakistan. In een verdere stap beoogt de terroristische organisatie, volgens de krant, een oorlog in India en de Verenigde Staten in een apocalyptische eindstrijd te betrekken om zo uiteindelijk het "einde van de wereld" nabij te brengen.

Reageren


Denis

03-08-2015 10:19
Het einde van de wereld wordt niet door mensen ingeluid... maar door God en God alleen. De eindstrijd zal een strijd van God zijn tegen een ieder die zijn autoriteit niet erkent.