#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Zomerfruitmand

De Muzikale Fruitmand, zondag 9 augustus, 20.40 uur, NPO Radio 5

Deze zomer presenteert Tjitske Volkerink op zondagavond een bijzondere reeks afleveringen van De Muzikale Fruitmand. In deze zomerserie geen felicitaties en bemoedigingen, maar persoonlijke verhalen van luisteraars die vertellen over hun belevenis bij een lied. Kortom: mooie, eerlijke en ontroerende verhalen tijdens de zondagse zomeravonden.


Een paar vragen aan Tjitske die de Muzikale Fruitmand presenteert.

Wie ben je?
Tjitske Volkerink-Koops geboren in 1976, getrouwd met Rudy en moeder van 2 kinderen. Ik woon in Hilversum.

Waar kunnen we je stem horen?
Ik presenteer het programma De Muzikale Fruitmand en de pastorale rubriek ‚Ik zou wel eens willen weten’.

Waar houd je je daarnaast nog mee bezig?
Naast mijn radiowerk ben ik actief in het Christelijk Spiritueel Centrum als oprichter, stiltetrainer en masseur.

Wat spreekt jou aan in het programma dat je presenteert?
De Muzikale Fruitmand is een programma dat de toets van de tijd heeft doorstaan en dat is bijzonder! Generaties zijn ermee opgegroeid en elke week komen er nog veel lieve, ontroerende verzoeken binnen. Dat is bijzonder om te lezen hoe mensen hun liefde en zorg voor elkaar woorden geven en met muziek omlijsten.

Hoe ben je bij de EO terecht gekomen?
Als 18 jarige schoolverlater begon ik als secretaresse op de redactie van TweeVandaag, jarenlang heb ik als redacteur, projectwerker en itemregisseur voor Metterdaad en Nederland Helpt gewerkt. Na een periode buiten de EO o.a. bij Stichting Hulp in Praktijk en bij Groot Nieuws Radio ben ik nu na 7 jaar weer terug om Heleen van Dijk op te volgen bij EO Radio 5. Bijzonder om weer terug te zijn!

Wat doe je graag naast de tijd die je besteedt aan werken?
Een wijntje drinken, met gezin, familie en vrienden en vriendinnen tijd doorbrengen en/of het lezen van een goed boek. Op dit moment gaat veel ‚ vrije tijd’ naar netwerken en opleiding en vorming in verband met mijn ondernemerschap in het Spiritueel centrum.


Reageren