#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

IS ziet kindermisbruik als religieus recht

De terroristische organisatie "Islamitische staat" (IS) drijft de perversiteit van hun wreedheden op de spits: IS strijders zien de verkrachting van niet-islamitische meisjes en vrouwen als hun religieuze recht. Dit blijkt uit een bericht in de New York Times, overgenomen van de christelijke nieuwsdienst Assist in Lake Forest, Californië.

In het bericht staat dat een IS strijder zich herhaaldelijk heeft vergrepen aan een twaalfjarig meisje dat zich in zijn macht bevond. Hij bad zowel vóór als na de daad op zijn knieën tot Allah en beweerde dat de Koran hem niet alleen het recht geeft voor verkrachting van niet-gelovigen, maar hem daartoe aanmoedigt. Door vrouwen te misbruiken, komt hij volgens eigen zeggen, dichter bij Allah. Dat vertelde het meisje dat, na elf maanden gevangenschap, had kunnen vluchten.
 
Volgens een handboek van de IS, dat deze zomer werd gevonden, is verkrachting van christelijke en joodse vrouwen toegestaan. Een 34 jarige Jesidin, die in de Syrische stad Shadadi herhaaldelijk als slavin in een huishouden verkracht werd, meldde dat het een ander meisje nog veel slechter is gegaan. Dat meisje raakte gewond en leed onder ernstige ontsteking.

Bron: Idea Duitsland


Reageren