#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Buitenland

Schoonzoon Billy Graham overleden

Danny Lotz, de schoonzoon van Billy Graham, is woensdag overleden. Hij was in het weekend bewusteloos in zijn zwembad gevonden, per helikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar hij op de intensive care belandde.

De gezondheid van de echtgenoot van Anne Graham Lotz liet veel te wensen over. Onder meer was hij diabetespatiënt (Type 1), leed hij aan hart- en vaatziekten en nierfalen, was hij blind aan één oog en doof aan één oor. Toch was hij volgens zijn omgeving nooit terneergeslagen, klaagde hij niet en gaf hij nooit op te investeren in levens van anderen.

Hij en Anne trouwden 49 jaar geleden. Uit het ziekenhuis plaatste Anne Lotz op Facebook de mededeling hoop te hebben. "Omdat wij door de grote liefde van de Heer niet omkomen, want Zijn barmhartigheden houden niet op. Zij zijn elke ochtend nieuw. Klaagliederen 3:21-23. Gods trouw is groot. Wij rusten in Zijn liefde en soevereine wil.“

Anne benadrukt dat Danny een aards leven in dienst van de Heer achter zich liet. “Hij was een man Gods, die triomfantelijk zijn loopbaan heeft beëindigd, de goede strijd gestreden en het geloof behouden, primair gericht zijnde op het koninkrijk van God”, schreef ze.


Reageren