#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

Gebedsactie voor het leven 22 augustus

Onlangs is bekend geworden dat Planned Parenthood, de grootste abortusorganisatie in Amerika, organen van geaborteerde baby’s verhandelt. Klik hier om het bericht dat eerder op dezer site verscheen te lezen.

De Pro Life beweging in Amerika houdt daarom op 22 augustus in honderden steden gebedsacties bij abortusklinieken. Stichting Schreeuw om Leven sluit zich hierbij aan en houdt op zaterdag
22 augustus een gebedsactie op het Rond in het centrum van Houten.

Bert Dorenbos, directeur van Schreeuw om Leven: “In Houten is begin 2014 een nieuwe CASA abortuskliniek geopend aan de Papiermolen naast de kerk van de Gereformeerde Gemeente. De heer van Herk, voorzitter van de CASA klinieken, is bestuurslid van de Internationale Planned Parenthood Federation. Schreeuw om Leven dringt er bij de politiek op aan om te onderzoeken of ook in Nederland organen van geaborteerde baby’s worden verhandeld. Het gaat bij een abortus van een ongeboren baby van tien weken om een kindje waarvan het hartje al zeven weken klopt. CASA wil het doen voorkomen dat er geen sprake is van een kind. Rondom een plateau met de modelletjes van een ongeboren kindje van tien weken zal gebeden worden om een einde te maken aan het doden van kinderen in de moederschoot. Tot heden zijn meer dan één miljoen kinderen in ons land geaborteerd. Elke week komen daar honderd bij. Wereldwijd sterft bij elke hartslag een kind door abortus.”

Schreeuw om Leven Hulpverlening ER IS HULP helpt meisjes en vrouwen die ongewenst zwanger zijn. Ook wordt hulp geboden bij de verwerking van problemen na hun abortus.


Reageren