#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Binnen/buitenland

Familiedag met Pasen van Maasbach

De Stichting Johan Maasbach Wereldzending houdt op tweede Paasdag (6 april) een ‘familiedag’ in haar conferentiecentrum in Utrecht, dat op dit moment nog ingrijpend wordt verbouwd. In dat gebouw aan ’t Goylaan 129 zijn op Tweede Paasdag om 10.30 en 14.30 uur samenkomsten. Ook worden daar op Hemelvaartsdag (14 mei) een conferentie en op Tweede Pinksterdag (maandag 25 mei) weer een Familiedag gehouden.

Op Goede Vrijdag en Eerste Paasdag zijn er diensten in alle ‘Blessing Churches’, zoals de organisatie haar gemeenten in diverse delen van het land noemt. Vrijdag om 20.00 uur is er dan een Avondmaal in al die gemeenten (Amsterdam, Breda, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Utrecht, Vlaardingen en Zwolle) en op Paasmorgen (5 april) om 10.30 uur ‘een feest, want Jezus is opgestaan’.

Het Paasfeest is, zegt David Maasbach, niet ingesteld door een mens, een kerk of organisatie, maar door God Zelf. “Dit is niet het weekend om op vakantie of winkelen te gaan. Het is naar Bijbelse opdracht de bedoeling dat we met onze kinderen opgaan naar Gods huis, zodat zij mogen leren en wij er aan herinnerd zullen worden hoe groot Gods genade en liefde is.”

Meer informatie op: www.maasbach.nl

Van zondag 18 tot en met 25 oktober is er een conferentieweek met seminars en opwekkingsdiensten. Er zijn ook speciale bijeenkomsten voor vrouwen en jongeren.

Reageren


Sandra Joan

14-04-2017 09:57
Tweede Paasdag.is op.maandag 17 april 2017 en.niet op 6 april.