#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Benefietconcert TWR ‘Ik ga voor je uit’

Op zaterdag 7 november geeft Gospelkoor Spring samen met Pearl Joan Jozefzoon (foto) en Elise Mannah een benefietconcert voor Trans World Radio (TWR). Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Schaffelaartheater te Barneveld. Ook is hier om 14.00 uur een middagprogramma, geschikt voor kinderen.

Gospelkoor Spring organiseert dit concert ter ere van het 50-jarig jubileum van Trans World Radio (TWR). Met de kaartverkoop wordt de verkondiging van het Evangelie via TWR ondersteund. ‘We hebben er enorm zin in,’ laat de PR-commissie van het gospelkoor weten. ‘Er zijn al veel sponsors gevonden voor dit concert, zodat het grootste deel van de ticketopbrengst naar het werk van TWR kan gaan.'

Bernard Oosterhoff, directeur van TWR Nederland: ‘We zijn bijzonder vereerd met het mooie concert dat Spring ons aanbiedt. Als TWR zijn we ons jubileumjaar begonnen met een dankdienst en kunnen het nu op 7 november afsluiten met een groot feest! We hopen dit met velen uit de regio en uit onze achterban te gaan vieren.’

Het thema van het concert is: ‘Ik ga voor je uit’. Gospelkoor Spring onder leiding van Remco Hakkert en gospelzangeres Pearl Joan Jozefzoon en Elise Mannah zullen samen dit thema uitwerken en zo de bezoekers laten beleven hoe God voor hen uit gaat.

Het benefietconcert bestaat uit een middag- en een avondprogramma. Beiden hebben een unieke invulling. Het middagprogramma is ook geschikt voor kinderen. Voor meer informatie of om kaarten te bestellen, zie www.transworldradio.nl/concert of bel naar TWR 0342-478432.

Over Trans World Radio (TWR)
Trans World Radio laat wereldwijd het Evangelie van Jezus Christus horen via de radio en andere media. TWR maakt hierbij gebruik van 15 grote en duizenden lokale radio zenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. De programma’s van TWR worden ook via internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd.


Reageren