#Tb 15 euro gift
Enquête: 136-Bent u een internetjunkie? Ja Nee

Mensen

Panhuise: ‘Wilders open voor Evangelie’

Geert Wilders staat open voor het Evangelie. Dat zegt Bert Panhuise, voorzitter van stichting Eurospirit, in het blad Charisma. Hij hekelt daarin regering en NS-top tijdens de Tweede Wereldoorlog, die loyaal de Nazi’s hielpen met transport van Joden naar vernietigingskampen. Terwijl het verzet in Drenthe gemakkelijk de spoorlijn naar Westerbork had kunnen opblazen, verbood de regering in Londen dat, verklaarde onder ede verzetsman G.F.H. Giesberge, die via een geheime zender geregeld contact had met de regering in ballingschap. En koningin Wilhelmina zou ook hebben geweigerd de vervolgde Joden in haar toespraken te noemen.

Panhuise noemt nog meer laffe uitspattingen van bewindslieden en vorstenhuis en breekt ‘als tegenpool van dit zeer beschamende gedrag’ een lans voor Wilders, die “met gevaar voor eigen leven en tegen de huidige antisemitische stroom in, regelmatig waarschuwt voor de eigentijdse jodenhaters.” Hij is volgens de auteur een van de weinigen die het in het parlement geregeld opneemt voor Israël en het Joodse volk. Panhuise roept op tot gebed voor Wilders. Opdat die “de God van Abraham, Izaäk en Jacob mag leren kennen en Jezus zal aannemen als zijn Verlosser.”

Panhuise zegt dat hij hem tien jaar geleden, tijdens opnamen voor een tv-programma, ontmoette. “Het was net bekend geworden dat Wilders ernstig werd bedreigd en er liepen bodyguards om hem heen. Ik sprak met hem en beloofde dat wij regelmatig voor hem zouden bidden dat hij niet gedood zou worden. Ik zag tranen in zijn ogen. Toen ik hem mijn kaartje gaf, van TBN-televisie (een charismatische zender, red.), zei hij: ‘Daar kijk ik vaak naar als ik in Amerika ben.’ Dus hij staat open voor het Evangelie.”

Reageren


rob

27-08-2015 04:34
Het zou heel goed nieuws zijn!!

GerritAllah

25-08-2015 07:01
Het is een fake bericht, zoals we dat in die tijd ook konden lezen over Desie Bouters. Het is een vorm van wensdenken, dat meteen door deze opportunisten (Desie en Geert) omarmt wordt, want het is wel lekker makkelijk om aandacht van christenen te krijgen die voorbede voor je doen...het verplicht tot niets. Sindsdien heeft Desi niet laten blijken berouw te hebben over de December moorden, integendeel hij heeft het een noodzakelijke bestuurlijke ingreep genoemd, en werd daarna vaker in moskeeën en boeddhistische tempels dan in kerken gezien. Zijn opdracht om de waarheidsvinding te blokkeren, laat al zien dat hij van de HERE God 0,0 verwacht. Geert W. heeft juist in de afgelopen 10 jaar erkend dat het atheist is , beter met wetenschappers over de weg kan dan christenen en blokkeert ook iedere waarheidsvinding rondom de herkomst van zijn verkiezingsgelden. Geen handelingen van iemand die de HERE God wel serieus neemt, maar van een Mammon-aanbidder pur sang.

Jan Smit

24-08-2015 05:07
Bert heeft wel diep in z'n geheugen moeten graven...?! Zag onlangs nog op zijn Facebook tijdlijn dat hij ook een bezoek aan de Tweede Kamer bracht en op de stoel van Geert Wilders heeft gezeten. Heeft Panhuise politieke ambities? Ik wil z'n promotor wel worden ;-)