#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Buitenland

Franklin Graham tegen moskee op vliegveld

Evangelist Franklin Graham, zoon van Billy Graham en leider van de Billy Graham Evangelistic Association (BGEA), heeft zich uitgesproken tegen de nieuwe gebedsruimte die binnenkort open gaat op Orlando International Airport in Florida (VS). Het is namelijk een islamitische gebedsruimte, waarin de luchthaven $350,000 investeert.

"Laten we het beest bij de naam noemen. Het is een moskee”, zegt Graham. “De luchthaven heeft al een interreligieuze gebedsruimte sinds 1983, waar ook gebedskleedjes beschikbaar zijn, maar dat was kennelijk niet genoeg.“

"Hoe hard denk je dat de bezwaren tegenwoordig zouden klinken als er $250,000 belastinggeld zou worden gespendeerd aan de bouw van een exclusief voor evangelische christenen bestemde gebedsruimte? Of een voor Joden of Mormonen of welke andere groepering dan ook? Waarom krijgen moslims een voorkeurbehandeling?”

Reageren


denis

26-08-2015 11:04
Omdat een zo'n Islamitische airliner een vliegverbinding naar Dubai opent vanaf Orlando en dat er op die vluchten voor het overgrote deel moslims aan boord zullen zitten.

Het is gewoon een facilitaire service om handel binnen te halen.