#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kroonbedebijeenkomst Hardinxveld-Giessendam

Op dinsdagavond 8 september a.s. wordt in Hardinxveld-Giessendam weer de jaarlijkse kroonbedebijeenkomst gehouden. Bezinning op en voorbede voor het bestuur van ons land en dorp staan hierin centraal. Aan deze lokale bijeenkomst wordt meegewerkt door predikanten en politici van diverse christelijke kerken en politieke partijen.

Het thema van de kroonbede 2015 in Hardinxveld-Giessendam is 'WAARHEID IN DE POLITIEK'. Rond dit thema zal er gesproken, gebeden en gezongen worden. Ds. Ris zal de meditatie verzorgen en ds. Guijt zal de kroonbede uitspreken. Wim de Ruiter zal als gemeenteraadslid het thema vanuit de politiek belichten.

Muzikale medewerking wordt verleend door Jan Bouwhuis en Laura Dol. Zij begeleiden ook de samenzang. Het organiserend comité bestaat uit leden van verschillende kerken en politieke partijen.

Jong en oud zijn op dinsdag 8 september van harte welkom in het gebouw 'de bron', Maasstraat 1. De kroonbedebijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken.


Reageren