#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Compleet nieuwe programmering bij Family7

Na tien jaar gaat bij christelijke tv-zender Family7 het roer om. Een nieuwe stap op het water, noemt directeur Dolf van de Vegte dat in het omroepblad van de organisatie. Essentieel daarin is dar men meer zelf gaat produceren, na jarenlang goeddeels afhankelijk te zijn geweest van gekochte en gekregen programma’s. Met een beperkt budget moest men nu eenmaal roeien met de riemen de er waren. Maar nu, hoewel het budget nog steeds bescheiden is, krijgt de programmering een duidelijker gezicht en worden minder uitzendingen herhaald, zegt Van de Vegte.

De belangrijkste verandering is dat er meer vaste zogenoemde ‘uitzendbalken’ komen van maandag- tot en met vrijdagavond. Met om 19.00 uur een Bijbelquiz. Om 19.30 uur een studiebalk (met onder meer de nieuwe studies van de charismatische Jaap Dieleman over het Bloedverbond) en studies over Israël.

Om 20.00 uur staan diverse series gepland. Om 20.30 uur ligt de focus op nieuws en om 21.00 uur van maandag tot donderdag de ‘Prime Time’ balk (met onder meer Geloofshelden van presentator Jan van den Bosch, op dinsdag een talkshow en op woensdag een vrouwenprogramma).

Om 22.00 uur volgt een doorlopende serie en van 22.20 tot 23.00 uur de ‘Ministries’ balk. Daarna is er weer nieuws.

Reageren


J.C.Genger

02-11-2015 11:57
Ik heb met veel belangstelling een uitzending van bloedverbond gezien...maar omdat ik er nog eens rustig opnieuw naar wil luisteren zoek ik het op uitzending gemist maar kan het niet vinden. vr.gr. Mevr. Genger