#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

Het Brandpunt Doorn houdt open dag op 3 oktober

Op 3 oktober houdt Het Brandpunt in Doorn een open dag. Van 11 tot 16 uur gaan de deuren open voor iedereen die wil komen bekijken wat het conferentiecentrum dat al vele jaren bekend is in christelijk Nederland tegenwoordig allemaal organiseert.

De open dag belooft bijzonder te worden, vertelt Arie Kortleven, manager van Het Brandpunt. “Het Brandpunt organiseert veel conferenties, maar we hebben onze mogelijkheden verder uitgebreid. Zo is Het Brandpunt bijvoorbeeld ook te huren voor zakelijke bijeenkomsten. Het is zelfs mogelijk om er te logeren en in de prachtige omgeving van Doorn vakantie te vieren. We willen mensen graag laten zien wat er allemaal bij ons te beleven is.”

Voor de open dag op 3 oktober hebben de medewerkers een mooi programma samengesteld. Gerrit Leuvenink zal als spreker aanwezig zijn en ook Mirjam van der Vegt maakt ’s middags haar opwachting. Daarnaast is er een bijzondere kunstexpositie op het terrein ingericht. Tijdens de open dag zal er veel gelegenheid zijn voor ongedwongen ontmoetingen. Op het terrein zijn marktkraampjes aanwezig, er wordt gezorgd voor een hapje en een sapje en ook voor de kinderen zal er voldoende te beleven zijn. Zij kunnen zich onder andere uitleven op een groot springkussen.

Reünie Bijbelschool
Een ander onderdeel van de open dag is een reünie voor oud-leerlingen van de Evangelische Bijbelschool en de Brandpunt Bijbelschool. Manager Arie Kortleven legt uit: “We merken dat oud-leerlingen met veel plezier terugkijken naar Het Brandpunt. We willen hun de gelegenheid geven elkaar weer te ontmoeten en Het Brandpunt te bezoeken.”

Opgeven voor de open dag is niet nodig. Iedereen is op 3 oktober van 11 tot 16 uur van harte welkom op het terrein van Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.
Meer informatie vindt u op: www.hetbrandpunt.nl

Reageren


Sjaak van Hattem

03-11-2015 08:10
Zag helaas te laat de reuniemogelijkheid voor de EBS-leerlingen. Komt dit op herhaling? ik wil best een aandeel nemen in de organisatie daarvan.