#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Boekpresentatie met pony’s

Met echte pony’s presenteert woensdagmiddag 9 september (14.00 uur) Tanneke Dorgelo haar nieuwe prentenboek ‘Prinses Emmelie en het ontsnapte paard’. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar zijn dan welkom aan de Parallelweg 34 in IJsselmuiden.

Het prentenboek wordt uitgegeven door Ark Media en is het tweede deel uit de serie ‘Thuis bij de Koning’, een parabel over God als Vader en mensen als Zijn kinderen. Prinses Emmelie laat per ongeluk het paard van de koning ontsnappen, net nu die morgen met zijn paard op reis moet. Durft ze het de koning te vertellen?

Door de verhalen leren kinderen dat ze uniek en waardevol zijn, echte koningskinderen, zeggen uitgever en auteur. In elk boek zit een stickervel. In de boekhandel is een gratis poster op te halen, waar alle prinsesjes op verzameld kunnen worden.

Tijdens de boekpresentatie vertelt auteur Tanneke Dorgelo een verhaal over de prinsessen uit het boek. Daarna kunnen de kinderen een rondje rijden op een pony, paarden borstelen en de manen invlechten. De familie Post uit IJsselmuiden stelt hiervoor hun pony’s en paarden gratis beschikbaar.

De boeken van Tanneke Dorgelo zijn tijdens deze middag te koop. Het programma eindigt om 16.00 uur. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden voor 6 september via info@tannekedorgelo.nl (vol = vol). Graag een gevuld picknickmandje meenemen.

Auteur en illustrator
Auteur Tanneke Dorgelo uit IJsselmuiden is ook wel bekend van de eerdere succesvolle wandkalender ‘Word een echte Bijbelkenner’, waarvan in oktober deel 2 verschijnt. Zie ook www.tannekedorgelo.nl.
Maaike van den Akker is freelance illustrator & graphic designer en ook wel bekend van ‘De vlieger’. Zie ook www.maaikevandenakker.nl.


Reageren