#Tb 15 euro gift
Enquête: 087-Moet men bij strijd een gemeente verlaten? Ja Nee

Agenda

11-4 Ben Tiggelaar hoofdspreker bij THDV Business Event

‘Betekenis; zo doe je dat!’ is het thema van het THDV Business Event op donderdagmiddag 11 april 2019 in Leusden. Tijdens dit evenement deelt THDV de inzichten die zij in het werk onder kwetsbare groepen in Nederland opdoet. Verder denken we na over betekenisvol ondernemen en organisatie-identiteit. Sprekers zijn Ben Tiggelaar (spreker en auteur), Piet Mars (AFAS), Paul Mersmann (De Betekenisfabriek) en Gert Hutten (THDV).
 
Het businessnetwerk van THDV bestaat sinds drie jaar. Bij het netwerk zijn ondernemers en bedrijven aangesloten die het werk van THDV onder verslaafden, kinderen in armoede, dak- en thuislozen en prostituees steunen. Ze komen regelmatig in Amsterdam voor inspirerende workshops, lezingen rondom leiderschap en betekenisvolle gesprekken tijdens netwerkmomenten.
 
Het event op 11 april is het eerste grote event van THDV Business en wordt mede mogelijk gemaakt door AFAS, Ben Tiggelaar en De Betekenisfabriek. Het event begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Naast leerzame sessies met de sprekers, is er ook tijd voor ontmoeting en ontvangen deelnemers praktische tools om ze te helpen te groeien in betekenisvol ondernemen.
 
Het THDV Business Event vindt plaats in het AFAS Auditorium in Leusden. De toegang is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Meer info en opgave via thdv.nl/betekenis. Algemene informatie over THDV Business vindt u op thdv.nl/business.


Reageren