#Tb 15 euro gift
Enquête: 143-Ik geloof dat de hel bestaat! Ja Nee

Conferenties & Cursussen

18-5 Presentatie methode ‘Wereldnieuws’ op trainingsdag

Zaterdag 18 mei is er een trainingsdag voor kinderwerkers die betrokken zijn bij missionair kinderwerk onder migranten en vluchtelingen. De dag wordt georganiseerd door Evangelie & Moslims en stichting Gave.

Het programma is gevuld met inspiratie, ontmoeting en relevante workshops. Bij de drie workshoprondes kan gekozen worden uit o.a. deze thema’s: trauma & verdriet bij kinderen, bijbelverhalen vertellen, wereldnieuws voor moslimkinderen. Ook is tijdens het programma de presentatie van de nieuwe methode ‘Wereldnieuws’.

Wereldnieuws bestaat uit twaalf diverse thema’s met elk vier bijbelverhalen, in totaal 48 complete clubprogramma’s. Evangelie & Moslims en Gave hebben deze methode samen ontwikkeld. De kinderwerkmethode kost 95 euro. Marian Marchal deed in Leersum mee met de pilot en is enthousiast: “De thema’s sluiten mooi op elkaar aan. Ook scheelt het veel tijd in de voorbereiding. Maar ik ben het meest enthousiast over de creatieve manieren om het verhaal te laten zien”.

De trainingsdag is geschikt voor iedereen die migranten- en vluchtelingenkinderen ontvangt op de kinderclub. In de pauze is er een informatiemarkt en een wereldproeverij.

Programma
10.00 - 15.30 uur
Locatie:
Huis van Vrede, Trumanlaan 70, Utrecht.
Bijdrage in de kosten:
10 euro (betaling via iDEAL). Inclusief lunch.
of www.evangelie-moslims.nl/wereldnieuws

Reageren


BASTIAAN

07-03-2019 09:36
18-5 Presentatie methode ‘Wereldnieuws’ op trainingsdag?

Het zou fantastisch zijn als op Zaterdag 18 mei de trainingsdag voor kinderwerkers die betrokken zijn bij missionair kinderwerk onder migranten en vluchtelingen de kinderen het lied leren zingen wat ik als kind al op de zondagschool zong:

Kom en ga met mij, naar het Vaderhuis, 3x Daar is vreugd, vreugd, vreugd!!!

Jezus is de weg, naar het Vaderhuis, daar is Vreugd, Vreugd, Vreugd!!!

Zal ik jou daar zien in het Vaderhuis? 3x Daar is vreugd, vreugd, vreugd!!!

Ja, ik zal daar zijn in het Vaderhuis! 3x Daar is vreugd, vreugd, vreugd!!!

Jezus/Jeshua is gegeven Alle Macht in de hemel en de aarde. Mattheus 28. Vertel de kinderen ook over Zijn Koningschap in Openbaring 14 en 19.

Alle knie zal zich voor JeshuaHaMasjiach buigen leert Paulus in Filippenzen 2:8...

En in gedaante als een mens bevonden, heeft Hij Zichzelf vernederd en is Gehoorzaam geworden, tot de Dood, ja, tot de Kruisdood. Daarom heeft God Hem ook bovenmate Verhoogd en heeft Hem een Naam geschonken Boven Alle Naam,
opdat in de Naam van Jezus/Jeshua zich zou buigen Elke knie van hen die in de hemel, en die op de aarde, en die onder de aarde zijn, en Elke tong zou belijden dat JeshuaHaMasjiach de Heere is, tot heerlijkheid van God de Vader.

Laten we bidden en hopen dat die dag die wordt georganiseerd door Evangelie & Moslims en stichting Gave tot grote zegen mag worden.

Shalom. Bastiaan.