#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Agenda

15-7 Switchfoot met ‘Native Tongue’ world tour naar Amsterdam

Met het nieuwe album ‘Native Tongue’ en een aantal diepe en persoonlijke ervaringen rijker trekt Switchfoot er weer op uit. Een eerder aangekondigde rustperiode bleek van korte duur. Switchfoot is terug en komt weer naar Nederland! De rockband uit San Diego heeft ons land steevast als halte tijdens haar wereldtournees. De bandleden waarderen de Hollandse fans bijna evenzeer als hun fans.

Seven FM presents: Switchfoot op 15 juli in de Melkweg in Amsterdam. Een avondvullende show die, gelet op eerdere bezoeken, onvergetelijk wordt. De kaartverkoop voor dit optreden start vandaag 15 maart.

Compassie, emotie, ambitie... het is Switchfoot allemaal niet vreemd. Het zijn de bestanddelen die zanger Jon Foreman, zijn broer Tim en hun vrienden Chad Butler, Drew Shirley en Jerome Fontamillas in een blender gooien om er hitgevoelige rock uit te persen die altijd een diepere laag heeft. Het heeft Switchfoot ook tot een van de meest sympathieke rockbands op aarde gemaakt; wars van bijtend cynisme, altijd wijzend op hoop en met een hele brede schouder om op te leunen. De eerdere hits ‘Dare You To Move’ en ‘Meant To Live’ zijn er voorbeelden van.

Switchfoot brengt met deze show gloednieuwe muziek van hun album ‘Native Tongue’. Meer dan ooit zoekt de groep verbinding in een tijd van polarisatie. ‘Native Tongue’ voelt als een frisse bries in het repertoire van de band en de eerste reacties op live uitvoeringen in Amerika zijn enthousiast. Tijdens de avond in Amsterdam zal keyboard speler Jerome Fontamillas bovendien als een dankbaar mens op het podium staan: hij doorstond een ernstige gezondheidscrisis.

Er was een ware stormloop op kaarten voor eerdere concerten van Switchfoot in Nederland. De zaal in de Melkweg belooft dan ook snel vol te zitten. De organisatie Events4Christ raadt aan om tijdig te reserveren en op te passen voor derde partijen die tickets voor woekerprijzen doorverkopen.

De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 maart via www.eventsforchrist.nl of 0297-237172. Kaarten verkrijgbaar vanaf € 22 per stuk (early bird, inclusief € 2 reserveringskosten) tot 1 april 2019. Hierna volgt een prijsverhoging (regulier € 25 per stuk, aan de deur € 27, 50).

Gepresenteerd door: Seven FM.


Reageren