#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Agenda

26-4 All About Him | Soul Survivor Festival

Het is weer bijna tijd voor het Soul Survivor Festival. Van 26 tot en met 30 april komen jongeren, jeugdleiders en hun jeugdgroepen bij elkaar op Strand Nulde voor het 22ste Soul Survivor Festival: vijf dagen die All About Him zijn. Ontmoetingen met Jezus, vette worship met onze eigen band, toffe teachings over God en jouw geloof en tijd voor ministry. Ben jij er ook bij?  

Festival voor jongeren op Strand Nulde van 26 tot en met 30 april 2019.

In de meivakantie verzamelen jongeren en jeugdgroepen zich elk jaar op Strand Nulde voor het Soul Survivor Festival: vijf dagen met als basis worship, teaching en ministry. Daarnaast kun je natuurlijk je verborgen kampeertalent ontdekken, gaan de voetjes van de vloer tijdens het avondprogramma met awesome artiesten, kun je genieten van de lekkerste koffie en sportieve battles aangaan met je vrienden.
 
All About Him
Dit jaar is Soul Survivor All About Him: of je Jezus nu al lang volgt of pas kort, we willen samen opnieuw onder de indruk raken van wie Hij is, zodat we écht kunnen zeggen ‘I am not ashamed of the gospel’. We hebben een sterk verlangen om de Heilige Geest te zien bewegen tijdens het festival en om door Hem verrast te worden. Met elkaar willen we de tijd nemen om Hem te aanbidden, te luisteren naar Zijn woord en met en voor elkaar te bidden voor de kracht van de Heilige Geest.

Waar het écht om draait: Jezus ontmoeten, samen geïnspireerd raken om achter God aan te gaan en je dromen te ontdekken. BE AWAKE!

Tickets
Kaarten voor het hele festival (vijf dagen), weekend en losse dag(del)en zijn verkrijgbaar via Events4Christ. Liever alleen het weekend meemaken? Dat kan! We hebben een speciaal weekendarrangement voor je. Twee overnachtingen en vrijdagavond, zaterdag en zondag dagkaarten. Losse dagkaarten zijn tijdens het festival ook nog verkrijgbaar aan de deur.

Over Soul Survivor
Soul Survivor is een beweging van jongeren die meer van God in Nederland willen zien. We richten ons op tieners, jongeren, studenten en jeugdleiders. Bij ons staat groei in relaties centraal: je relatie met Jezus, met vrienden en met de wereld om je heen. Het is ons verlangen om jongeren toe te rusten Jezus zichtbaar te maken op de plek waar ze zijn.
 
Meer informatie en tickets vind je op http://www.soulsurvivor.nl/festival.

Fotografie: Timon Both Fotografie


Reageren