#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Agenda

27-9 Het Zoeklicht bestaat 100 jaar

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september zijn de gratis Zoeklichtdagen in Omnisport in Apeldoorn waar plaats zal zijn voor 10.000 bezoekers. John Piper bekend predikant en theoloog uit Amerika zal de hoofdspreker zijn tijdens deze Zoeklichtdagen.

Naar aanleiding van Filippenzen 2 vers 15-16 zullen John Piper, Ruud van Campen en Peter van der Weerd hun boodschap brengen. John Piper zal spreken over heilig leven, Ruud van Campen over leven in verwachting en Peter van der Weerd over evangelisatie.

Twee prachtige identieke dagen waar naast de sprekers, er een geweldig muziekprogramma met Joke Buis en groot gospelkoor zal zijn. Daarnaast is er veel gelegenheid om medechristenen te ontmoeten. Op zaterdag 28 september is er een spetterend kinder- en tiener programma. Kom naar de Zoeklichtdagen voor een mooi en gratis dagvullend programma voor de hele familie! Dit wil je niet missen!

Hierbij de link naar onze promotiefilm.

Honderd jaar Zoeklicht
In 2019 is het precies honderd jaar geleden dat oprichter Johannes de Heer Het Zoeklicht begon. Al honderd jaar zet Het Zoeklicht zich in om het Evangelie te verkondigen en om christenen voor te bereiden op de komst van de Heere Jezus. Op verschillende manieren geven zij inhoud aan hun missie. Onder stichting Het Zoeklicht vallen vele activiteiten, zoals het uitgeven van een gelijknamig tijdschrift, het houden van seminars en samenkomsten, organiseren van Israëlreizen, het uitgeven van boeken en verkoop via de (web)winkel.

Verschillende activiteiten
In het komende jaar wil Het Zoeklicht door middel van verschillende activiteiten gelovigen bemoedigen en sterken in het geloof. De stichting wil daarmee de boodschap van redding en hoop brengen. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden via www.zoeklicht.nl/100jaar.

Belangrijke informatie:
Locatie: Omnisport Apeldoorn; De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn
Data: 27 en 28 september 2019
Tijden: 10.00-17.00
Kaarten: Reserveren is mogelijk op www.zoeklicht.nl
Entree: Gratis
Parkeren: Gratis
Reserveren: https://zoeklichtdagen.zoeklicht.nl


Reageren