#Tb 15 euro gift
Enquête: 136-Bent u een internetjunkie? Ja Nee

Agenda

30 Dagen Gebed voor moslims

30 Dagen Gebed is een jaarlijkse gebedsproject, van Frontiers, tijdens de ramadan. In de vastenmaand voor moslims, dit jaar van 5 mei tot en met 4 juni, bidden christenen wereldwijd voor hen. Wat zou het mooi zijn als jullie ook meedoen! Het is ook een heel mooi startpunt om samen als gemeente te ervaren wat die maand gebed doet.

Met een gebedsgids op papier en in pdf bieden we, al 27 jaar, een dagelijks punt tijdens deze 30 dagen om stil te staan bij verschillende moslimvolken, hun gewoontes en hun noden.

Elk verhaal gaat gepaard met enkele gebedspunten. Dit jaar is het thema ‘gastvrijheid’.

Een aantal van de verhalen zijn heel dichtbij. Zo zijn er vier verschillende pagina’s van werkers die met moslims in Nederland werken. Eén ervan is het verhaal van Samira Marikh uit Tilburg. Ze kwam op wonderlijke wijze tot geloof. Hierna “ontmoette ik steeds meer christenen met een groot hart voor moslims, christenen die met regelmaat voor moslims bidden. Ik begon me te realiseren dat al deze mensen ook indirect voor mij hadden gebeden.”

Een kleine preview van de gids is hier te vinden. Als Frontiers geloven en weten wij dat gebed het begin is van al ons werk. Wij weten dat we in die afhankelijkheid van God ons werk mogen uitdragen en doen.

Bidt jouw kerk ook tijdens de ramadan met ons mee tijdens 30 Dagen Gebed?
We hopen dat jouw kerk ook hiermee moslims in gebed gaat zegenen.

Meedoen kan op verschillende manieren:
-
Draag 30 Dagen Gebed voor in je kerk als een project tijdens de ramadan
-
Bestel als kerk een aantal gebedsgidsen (Vanaf 15 gidsen is dit 3,30 euro per stuk, vanaf 51 stuks 2,78 euro per
stuk)
-
Download en print onze promotieposter en verspreid deze
-
nodig Frontiers uit voor een zondag in jouw kerk. We komen graag om bijvoorbeeld in de dienst met enkele
woorden het project uit te leggen of nadien met een tafel en informatie.

Is het iets voor jouw kerk?
Neem dan contact met ons op: info@frontiers.nl  of bekijk de website.

Bron: Frontiers

Reageren


BASTIAAN

03-05-2019 08:32
Waarom alleen 30 Dagen Gebed voor Moslims? Moeten we ook niet bidden voor Boeddhisten die kerken en moskeeën in brand steken en een paar jaar geleden een miljoen Moslims verdreven uit Burma?

Moeten we ook niet voor hun bekering bidden? Ook in Moslim-Pakistan hebben Christenen geen leven! Hoevelen werden niet onschuldig in gevangenissen gesmeten?

Moeten we ook niet voor de bekering van Hindoes bidden die Christenen haten in India? President Modi wil alle Christenen en Moslims voor 2021 tot het Hindoeïsme bekeren, de Staatsgodsdienst van India. Doen ze dat niet dan kunnen ze vertrekken!!!

Jeshua, de Zoon van God, is gelukkig geen racist zoals de drie bovengenoemde militante godsdiensten die andersdenkenden al eeuwen terroriseren!!!

De RKK kunnen we ook wel in dit rijtje noemen met hun eeuwenlange terreur van Kruistochten, Inquisitie en Brandstapels!!! Weet u nog? Pausen die de Bijbel eeuwenlang op de Index van verboden boeken plaatsten. Paus Paulus VI stopte het Index/Verbod pas in 1967.

Jeshua leert die heethoofden In Johannes 3:16-18 Want Alzo lief heeft God [De God van Israël] de wereld gehad, dat Hij gegeven heeft Zijn eniggeboren Zoon, opdat een IEDER [Moslim, Boeddhist, Hindoe] niet verloren ga, maar Eeuwig leven hebbe!!!

Vers 18...Wie in Hem [JESHUA] gelooft, wordt NIET veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God!

Laten we voor alle mensen van welk geloof of nationaliteit bidden en hen dan pas bekend maken [dmv Posters, Pamfletten, Prediking] met de Woorden van Jeshua de komende Koning en Masjiach in Jeruzalem.

Hij zal straks bij Zijn Wederkomst in Israël, heel de wereld vanuit Jeruzalem, de Stad van de grote Koning [Mattheus 5:35] in Gerechtigheid met zijn 144.000 Joodse Ambassadeurs gaan regeren!

Details: Openbaring 14 en 19 en Zie ook 2 Petrus 2 en 3.