#Tb 15 euro gift
Enquête: 136-Bent u een internetjunkie? Ja Nee

Agenda

18-5 Sponsorvoorstelling ‘Inspecteur Hoezo zoekt het uit!’

Op zaterdag 18 mei aanstaande organiseren Maria Driessen en Carla Vis van ‘Poppen en Meer’ twee sponsorvoorstellingen voor Open Doors en Mercy Ships. Maria Driessen hoopt in oktober af te reizen naar Zuid Korea om daar langs de grens met Noord Korea de Muskathlon (21 km) te hardlopen.

Dit doet zij om vervolgde christenen te bemoedigen en te steunen, zij zal daar ook verdrukte christenen die gevlucht zijn ontmoeten. Eric en Carla Vis zijn al jaren betrokken bij Mercy Ships, een organisatie die met een hospitaalschip naar de armste Afrikaanse landen vaart om daar gratis operaties te geven. Vaak de enige hoop voor mensen met diverse afwijkingen.

De gehele opbrengst van de verkoop van kaartjes, stroopwafels, andere lekkernijen en handgemaakte producten komt ten goede aan deze twee doelen. Komt u/jij ook? Reserveer kaartjes op poppenenmeer@ziggo.nl
Tussen 17.00 en 18.00 uur is er ook de mogelijkheid om soep met een broodje knakworst te komen eten voor het goede doel. We hopen op een goede opkomst!

Voorstelling: Inspecteur Hoezo zoekt het uit!
Datum: Zaterdag 18 mei om 15.30 uur en 18.30 uur.
Plaats: De Vluchtheuvel, Kerkgang 1 (op het Oude Dorp bij de oude kerk) Nieuwerkerk a/d IJssel.
Kosten: € 5,- inclusief koffie, thee of limonade.

Wilt u meer informatie weten over dit inspirerende werk kijk dan op: www.poppenenmeer.nl


Reageren