#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Agenda

Samenloop voor Hoop

Op 21 en 22 juni 2019 vindt de Samenloop voor Hoop Groene Hart plaats. Vrijwilligers organiseren dit evenement met het doel om zoveel mogelijk mensen en teams bij elkaar te krijgen. Cohesie en samenzijn staan voor centraal. Men wil het vooral een feest van saamhorigheid laten zijn!

Op de mooiste en kortste nacht van het jaar staat men met elkaar stil bij kanker en denken we aan onze dierbaren die daardoor zijn getroffen. En willen graag laten zien dat er hoop is en dat het leven wordt gevierd! Met het evenement wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek. Dankzij onderzoek is het aantal overlevers van kanker de laatste 40 jaar ruim verdubbeld!

Het wordt een prachtig wandelevenement waarbij teams in estafettevorm 24 uur lang over een parcours van ongeveer 500 meter op het Sluiseiland, langs de Gouwe wandelen. De 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Survivors zijn eregast en gaan, samen met de burgemeester, voorop bij de openingsceremonie om 15.00 uur op 21 juni en bij de sfeervolle kaarsjesceremonie om 22.30 uur diezelfde dag. Daarnaast zijn er 24 uur lang optredens en is er een gezellige markt, waar ook teams iets kunnen verkopen om met de opbrengsten het onderzoek naar kanker te steunen. Maar het is juist de bedoeling dat teams vooraf bezig zijn met geld inzamelen met elkaar.

Meer informatie.


Reageren