#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Agenda

Goudse stadsorganist Gerben Budding in Moerkapelle

Zaterdag 29 juni verzorgen de Goudse stadsorganist en hoofdorganist van de Goudse St. Jan Gerben Budding het orgelconcert in de Hervormde Kerk van Moerkapelle. Gerben Budding zal op deze avond een prachtig concert verzorgen, waarbij werken van onder andere Johan Sebastian Bach, Johann Ludwig Krebbs, Felix Mendelsohn-Bartholdy en Robert Schumann op het programma staan.

Ook zal Budding een improvisatie spelen op een thema aangedragen vanuit het publiek. Het Van Vulpen orgel in de Hervormde Kerk in Moerkapelle stamt uit 1996 en kent tien registers op het hoofdwerk, zes op het bovenwerk en heeft twee volledige pedaalregisters. Het concert vindt plaats in de Hervormde Kerk, Dorpsstraat 15, 2751 BB te Moerkapelle. Aanvang is 20.00 uur en de toegang bedraagt € 7,50, voor kinderen en CJP bedraagt de toegang € 5,00. Van harte welkom!

Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Orgelcultuur Zuidplas die enkele jaren eerder uitnodigde het orgel te bespelen van Oude kerk in Nieuwerkerk a/d IJssel.Reageren


Comerius

06-06-2019 07:48
Op de bijgevoegde foto is helaas niet Gerben Budding afgebeeld.