#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Agenda

29-9 Marriage Course weekend

Een heel weekend samen met je partner, los van alle dagelijkse beslommeringen, ruim tijd voor elkaar; voor een wandeling, een goed gesprek, een heerlijk glas wijn in een prachtige omgeving en inhoudelijk ingevuld met stof tot nadenken door ervaren cursusleiders. Want een goede relatie vraagt aandacht.

Het Brandpunt in Doorn biedt op herhaling, in samenwerking met Marriage Course Nederland in September een MARRIAGE COURSE in-1-weekend aan (27 – 29 september 2019).

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in de eigen relatie; of deze twee jaar of al meer dan 30 jaar bestaat; of het gaat om een sterk huwelijk, een nieuwe uitdaging binnen de relatie of wanneer men ergens tegenaan loopt. Het is goed om samen aan de slag te gaan en deze cursus helpt daarbij.

In het algemeen wordt de Marriage Course aangeboden verspreid over 8 avonden in 8 weken. Met dit weekend komt Het Brandpunt tegemoet aan de wens van stellen die doordeweeks minder gelegenheid hebben, maar wel in één weekend graag willen investeren in hun relatie.

Het weekend bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt geleid door ervaren Marriage Course leiders. Geen groepsgesprekken maar wel gelegenheid om met andere stellen te sparren naar behoefte.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Sterke fundamenten, Communicatie, Oplossen van conflicten, Kracht van vergeving, Impact van familie, Goede seks, Liefde in actie. Kortom een geheel verzorgd en inspirerend weekend voor elk stel. Haal nog meer uit je relatie in 2019.

Alle informatie over Marriage Course Nederland via: www.marriagecourse.nl
Alle informatie over het weekend.


Reageren