#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Agenda

Mannenweekend op Het Brandpunt in Doorn

Een opgemaakt bed, goed eten, prachtige omgeving, veel tijd voor mooie gesprekken bij een koel glas bier of goeie wijn! Zelfs de BBQ wordt bereid! Kortom: Een volledig verzorgd mannenweekend! Voor elke man, zoon, vriend, vader. Het thema dat spreker Henk Binnendijk deze dagen uitwerkt is:

Hoe Gods verlangen jou in beweging brengt.

Het Brandpunt in Doorn biedt in het komende najaar dit Mannenweekend aan voor mannen die toe zijn aan een rustpunt in de volle agenda en ontzorgd willen worden, terwijl er alle tijd is voor een goed gesprek over het thema, buitenactiviteiten en ontmoeting.

Henk Binnendijk wil mannen bemoedigen, aan het denken zetten, in gesprek brengen over Gods verlangen voor hen en de manier waarop je als man hiermee om mag gaan.
In gedachten, gesprekken en in de tijd waarin we leven is het menselijk verlangen naar vervulling, naar zekerheid en zingeving vaak een belangrijk onderwerp. Ook voor mannen dringt de vraag naar identiteit, zinvol leven en kennen van jezelf en de ander. In dit weekend voor mannen wordt juist het verlangen van God als startpunt genomen. Wat is Zijn bedoeling, Zijn plan?

Een weekend om even stil te staan. Ontdekken of de weg waar men zich op beweegt, dezelfde is als die van Vader! Maar ook tijd voor een buitenactiviteit, goed eten en ontspanning.

Kortom een boeiend, actief en verzorgd weekend voor elke man, zoon, vriend, vader.

Alle informatie en aanmelding over dit Mannenweekend.


Reageren