#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Agenda

Oudejaars conferentie met Rob Favier

Aan het einde van een jaar waarin een paar hele grote onderwerpen steeds in het nieuws kwamen en een heleboel andere niet, probeert Rob weer een rode draad te ontdekken, want hij kan er geen touw meer aan vastknopen. Klimaat en stikstof, Boris en de EU, de steeds grotere verschillen in ons land: het leven lijkt soms wel een touwtrekwedstrijd. Maar wie trekt er nu aan het langste eind?

Dat is een zoektocht waar je even voor moet gaan zitten en waar kun je dat beter doen dan bij de zesde oudejaarsconference van Rob? Ook dit jaar heeft hij in een vlaag van verstandsverbijstering toegezegd weer een voorstelling te maken. Hij wist niet waar hij aan begon, maar wie weet dat eigenlijk wel?

Sinds hij in 2013 voor het eerst gevraagd werd om een conference te schrijven, die op tv werd uitgezonden, is het niet meer gestopt. Dat zegt genoeg! Veel plezier, rake liedjes en vier topmuzikanten zijn de ingrediënten voor zes avonden terug- en vooruitkijken, verspreid over het hele land. Dus je hebt geen excuus meer om thuis te blijven omdat het te ver weg is... Rob neemt je op sleeptouw zonder je aan het lijntje te houden en wordt daarin bijgestaan door Jan Willem van Delft/Bas Gankema op piano, Mark Dekkers op (contra)- bas, Paul van der Feen/Thieme Schipper op saxofoon/klarinet en Steven Favier op drums.

Rob Favier (niet zelden ‘de zingende dominee’ genoemd) heeft een geheel eigen stijl van optreden. Naast het verzorgen van diensten en samenkomsten, waarin hij zowel zingt als spreekt, doet hij ook (avondvullende) voorstellingen met een hoog cabaretgehalte. Hij komt op zeer veel verschillende gelegenheden en schrijft ook regelmatig voor anderen. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Er zijn zeven CD’s van hem verschenen, twee boeken en een songbook. Maar de oudejaarsconference is een speciaal geschreven voorstelling om samen het jaar uit te zwaaien..


vrijdag 20 december 2019 - 20.00 - Nijeveen
Gereformeerde kerk, Dorpsstraat 7, 7948 BR
zaterdag 21 december 2019 - 20.00 - Roosendaal
Kruiskerk, Sint Lucasplein 1, 4703HX
vrijdag 27 december 2019 - 20.00 - Leeuwarden
De Fontein Leeuwarden, Goudenregenstraat 77 ,
zaterdag 28 december 2019 - 20.00 - Nijkerk
Kruiskerk Nijkerk, Venestraat 44, 3861 BX
zondag 29 december 2019 - 20.00 - Alphen aan den Rijn
Ashramcollege, Marsdiep 289, 2401 XH
maandag 30 december 2019 - 20.00 - Ridderkerk
Goede Herderkerk Ridderkerk, Seringenstraat 1 ,

Bestel jouw toegangskaart bij Events for Christ.


Reageren