#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Agenda

Stiltetour 2020

Ronald Koops & Mirjam van der Vegt gaan weer samen op Stiltetour. Het thema voor het nieuwe programma is 'Van presteren naar liefhebben'. Een kort filmpje zie je via het wereldbolletje onder dit artikel.

Tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. Je gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid. Van lege handen naar een nieuwe roeping.

Samen met Petrus op weg van presteren naar liefhebben. Je leert net als hem de basis van vertrouwend ontvankelijk leven, zonder je temperament te verliezen. Stiltetrainer Mirjam van der Vegt en musicus Ronald Koops brengen je – door een verbeeldende reis met muziek en stiltewoorden – terug in je eigen hart en dat van God.

Bezoekers waarderen de vorige Stiltetour met gemiddeld een 9,0. Enkele reacties:
"Een weldaad voor de ziel. Je eigen gedachten komen tot rust. Je mag er zijn, gewild door God, bemind" (Christa).
"Origineel programma; ik werd echt meegenomen de stilte in. De eenvoud maakte het heel sterk. Deze avond stimuleert me om dagelijks stilte te gaan toepassen; het is geen eenmalige ervaring" (Wijnand).

Nieuw aan deze tour is dat je de weken voorafgaand aan de avond al wordt meegenomen door middel van een bijbelrooster dat je kunt downloaden als je een kaart hebt besteld. Reserveer je tijdig, dan ontvang je bovendien gratis het boek Faalkunst bij je kaart.
 
Data & plaatsen Stiltetour voorjaar 2020

20 maart: Protestantse Gemeente De Ontmoeting Leimuiden
Dorpsstraat 51 Leimuiden

21 maart: CGKV Levend Water Enkhuizen
Wegje 4 Enkhuizen

27 maart: Dominicanenklooster Zwolle
Assendorperstraat 29 Zwolle

28 maart: Vrije Evangelische Gemeente Elburg
Boterbloem 15 Elburg

3 april: Protestantse Gemeente Buurtkerk Noordwijk
Hoofdstraat 10 Noordwijk

9 april: Nieuwe Kerk Zierikzee
Kerkplein 1 Zierikzee

11 april: Evangelische Gemeente Zutphen
Gerard Doustraat 80a Zutphen

Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via: Truetickets en de website Stiltetour.
 
Over de Stiltetour
De Stiltetour bestaat sinds 2011 is een concept van Mirjam van der Vegt & Ronald Koops en nodigt bezoekers via onderwijs, muziek en contemplatie uit om de rust te ervaren die alleen God kan geven.
 
Mirjam van der Vegt is stiltetrainer. In haar boeken, romans en non-fictie, neemt ze je mee op reis naar nieuwe inzichten.
Ronald Koops maakte een aantal instrumentale rustgevende piano-cd's.

Bron: Stiltetour / Facebookpagina

Reageren