#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Agenda

Sharon Kips en Gilbert Thera

Voorgangersechtpaar en muzikanten Sharon Kips en Gilbert Thera zijn de ambassadeurs van de nieuwe landelijke campagne Kerst voor jou! Deze campagne is een initiatief van Ark Mission, Jesus.net en NEEMA-Vuurbaak. Zij bieden kerken missionaire ondersteuning door een kant-en-klaar concept aan te reiken voor een toegankelijk kerstevent.

Gilbert: “Wij willen ons graag als ambassadeur verbinden aan Kerst voor jou! omdat wij geloven dat kerst het moment is om te vertellen waar wij voor staan. Ieder jaar weer stromen kerken vol met kerst. Of mensen nu komen voor het "kerstgevoel", puur vanuit traditie of vanuit de diepe overtuiging om te vieren dat de Redder naar deze aarde is gekomen, ze zitten met kerst naast elkaar in de banken. Hoe bijzonder is het om dat dan te vieren op een gave en vernieuwende wijze?”

Inspiratie om kerst op een aansprekende manier te vieren is te vinden op de website www.kerstvoorjou.nl. Daar kunnen kerken, kerstcommissies, scholen en kringen (na aanmelding) gratis een online toolbox downloaden met alle ingrediënten voor een aansprekend kerstevent.

Sinds 28 oktober 2019 is ook het flipboekje ‘Jezus geboren’ verkrijgbaar in de christelijke boekwinkels en via de webwinkel Pelgrimonline.nl. ‘Jezus geboren’ is een ideaal kerstgeschenk voor kerken of groepen: om mensen uit te nodigen of te bedanken, om huis aan huis te verspreiden of cadeau te doen. Inmiddels zijn er al enkele duizenden flipboekjes verkocht. Ze zijn nog op voorraad, dus wees er snel bij.

Gilbert: “De campagne Kerst voor jou! helpt commissies en predikanten om de geweldige kerstboodschap te communiceren op een eigentijdse manier. Welke voorganger zou daar nou geen ambassadeur van willen zijn?”

Organiseer tijdens kerst een onvergetelijk event met Kerst voor jou!

Meer informatie: www.kerstvoorjou.nl


Reageren