#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Boeken & Media

Ontwerp je Bijbel

Royal Jongbloed lanceerde een speciale ontwerpwedstrijd met haar platform Ontwerp je Bijbel. Iedereen kan tot 1 juli een eigen ontwerp maken op ontwerpjebijbel.nl/wedstrijd. Maandag 11 juli wordt de winnaar bekendgemaakt. Die krijgt zijn of haar zelfontworpen bijbel gratis thuisgestuurd. Overige deelnemers kunnen dan hun ingezonden cover ook laten drukken met een aantrekkelijke korting.

Het platform Ontwerp je Bijbel is begin 2015 gelanceerd en haakt hiermee in op de trend van het personaliseren zoals dat ook bij andere producten te zien is, uiteenlopend van colaflessen tot sportschoenen. "Een persoonlijk omslag maakt bijvoorbeeld een bijbel die je cadeau wilt geven extra bijzonder", licht projectleider Jan Kees Nentjes toe. "Denk maar aan een trouwbijbel, een belijdenisbijbel of een bijbel die door basisscholen als afscheidsgeschenk wordt gegeven. Maar we zagen in het afgelopen jaar ook een groot aantal bijbelcovers die voor eigen gebruik werden ontworpen: een onvergetelijke reis, gezinsfoto's of een quote op een mooie achtergrond geven je bijbel nét dat extra's. Een bijbel gebruik je heel persoonlijk, dus hoe mooi is het om ook iets van jezelf op de cover te hebben."

Via ontwerpjebijbel.nl/wedstrijd kan men stap voor stap de wedstrijd doorlopen, van de keuze voor een bepaalde vertaling en het omslagmateriaal tot het ontwerpen en uploaden van de cover.

Reageren