#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Boeken & Media

Als het leven ons scheidt

Jeanine Geijtenbeek beschrijft in Als het leven ons scheidt de valkuilen en uitdagingen die je tegenkomt bij een relatiecrisis of echtscheiding. In de 21e eeuw komen echtscheidingen vaker voor en staan partnerrelaties onder druk.

Klik hier om dit boek online te bestellen!

Over het boek
In Als het leven ons scheidt brengt Jeanine Geijtenbeek de theorie en praktijk samen. Geschreven voor mensen die zelf in deze situatie zitten, maar ook voor omstanders. Aan de hand van diverse ervaringsverhalen laat zij zien hoe diepgaand huwelijksproblemen het leven van volwassenen en kinderen kunnen bepalen.

Het boek is enerzijds een pleidooi om te investeren in duurzame huwelijksrelaties, maar aan de andere kant een pleidooi om een echtscheiding zorgvuldig vorm te geven als dit aan de orde is. Het is mogelijk om nieuwe wegen van verzoening en vergeving te zoeken, ook na een echtscheiding. Dit geldt zeker voor christenen en kan voor kinderen levensbepalend zijn.

Over de auteur
Jeanine Geijtenbeek is historica, relatiecoach en geregistreerd mediator. Zij is christen en gespecialiseerd in familie-, relatie- en echtscheidingsproblematiek.

Als het leven ons scheidt
Jeanine Geijtenbeek
paperback, 176 pagina's
ISBN 9789043526258
€15,99
e-ISBN 9789043526265
€10,99

Reageren