#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Agenda

Relatiedag bij Zijlstra’s Wings of Healing

De organisatie Wings of Healing van evangelist Jan Zijlstra houdt zaterdag 26 november (10.00 uur) een zogenoemde ‘partner, vrienden en relaties dag’ in Warmond (Veerpolder 6A). Na de ontmoeting, begint om 10.45 uur een Avondmaaldienst.  

Het nieuwste boek van Zijlstra is ook aan het Avondmaal gewijd en heet ‘Goddelijke genezing in het Avondmaal’. Het wordt die dag geïntroduceerd. Zijlstra verwacht dat men verbaasd zal zijn over de ‘kracht en zegen’ die er in het avondmaal is.

’s Middags is er een is ‘zalvings- en toewijdingsdienst’.

Zijlstra werd voornamelijk bekend door zijn genezingsdiensten. Die gingen eerst uit van de door hem gestichte gemeente ‘Levensstroom’ in Leimuiden, waarvoor – na jarenlang op een industrieterrein te zijn samengekomen – een tien miljoen euro kostend kerkelijk centrum aan de A44 werd gebouwd. Binnen de geloofsgemeenschap ontstond onenigheid binnen het bestuur, die op een rechtszaak uitliep. Zijlstra en diens zoon werden uit het bestuur gezet, waarna hij een steenworp verder, in een partycentrum in Warmond, opnieuw begon.

In de Levensstroom gemeente vonden leidinggevenden dat de ooit als evangelist bij Johan Maasbach Wereldzending begonnen Zijlstra teveel bezig was met genezingsdiensten (overal in het land). Daardoor zouden andere aspecten en activiteiten van de geloofsgemeenschap onderbelicht zijn gebleven. De genezingsbediening domineerde volgens het bestuur binnen de gemeente.

Reageren


Jakob

24-10-2016 09:22
Br. Zijlstra heeft zaterdag een boekpromotiedag? Ik denk dat ik niet ga, vermoedelijk is er weer veel geld nodig, en dat heb ik niet. Ik heb wel een oud stoffig boek liggen wat ik nodig moet lezen, en daar staat alles in. Dus ik blijf maar thuis zaterdag.

Rineke Peterson

24-10-2016 02:21
Fokko, dat ben ik met je eens. Wij mensen worden door het vuur van de verdrukking beproefd. Daarin wordt getoetst van welk materiaal het werk is waarmee wij ons 'huis' gebouwd hebben. Als Jan Zijlstra deze verdrukking doorstaan heeft, wekt dat bij mij de indruk dat hij echt door God geroepen is voor zijn bediening en dat hij met goud en kostbare stenen zijn 'huis' gebouwd heeft...

fokko

24-10-2016 12:37
Het feit dat dhr. Zijlstra nog stevig in het zadel zit zegt iets over zijn vastberadenheid en bediening die hij heeft ontvangen van de Heer. Waren er maar meer leiders zoals hij.