#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Boeken & Media

De uitnodiging

In februari 2017 verscheen bij Uitgeverij Kok de speciale filmeditie van de bestseller De uitnodiging van W. Paul Young. De uitnodiging van Paul Young is door miljoenen mensen wereldwijd gelezen en rekende voorgoed af met het beeld van God als blanke man met een witte baard. Tegelijkertijd verscheen Het werkboek bij De uitnodiging.

Over het boek
De jongste dochter van Mack Philips, Missy, wordt tijdens een kampeervakantie ontvoerd. In een verlaten hut in de wildernis van Oregon worden er aanwijzingen gevonden die erop duiden dat ze op brute wijze om het leven is gebracht. Vier jaar later ontvangt Mack, die nog steeds in diepe rouw is, een opvallend briefje – schijnbaar van God – met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan en daar een weekend door te brengen. Tegen zijn gevoel in keert Mack terug naar de plek des onheils. Hij treft er een ongewoon gezelschap aan: Papa, een stevige Afro-Amerikaanse vrouw, haar zoon Jezus, een vriendelijke timmerman uit het Midden-Oosten, en de spring-in-'t-veld Sarayu. De uitnodiging worstelt met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

Over de auteur
W. Paul Young is geboren in Canada, maar groeide op als zoon van zendelingen in Indonesië. De uitnodiging is zijn eerste roman. Er werden wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren van verkocht. Van zijn hand verschenen ook De oversteek en Eva.

Over de film
De uitnodiging is verfilmd als 'The Shack' door de makers van 'Life of Pi', met Octavia Spencer (The Help) die schittert in haar rol als God. Bekijk de filmtrailer.

De uitnodiging
W. Paul Young
9789043526807
paperback
288 blz.
€ 20,00
e-book 9789043528207

Reageren