#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Boeken & Media

Het Boek Van Hoop

In samenwerking met OneHope maakt Ark Mission 40.000 exemplaren van ‘Het Boek van Hoop’ gratis beschikbaar in Nederland. Het kleurrijke boekje kan worden meegegeven als ondersteuning en/of aandenken tijdens activiteiten die kerken en organisaties deze zomer voor kinderen organiseren. Het nodigt kinderen uit om Het Verhaal van de Bijbel te leren kennen.

‘Het Boek van Hoop’ bevat mooie verhalen, puzzels en spelletjes en is heel geschikt om kinderen van 4 tot 8 jaar kennis te laten maken met de Bijbel en de Here Jezus. Het evangelie loopt als rode draad door het boekje, is op een aansprekende en eenvoudige manier geschreven en mooi ondersteund met kleurrijke illustraties.

Bestellen
Ark Mission biedt bestellers gratis exemplaren aan tegen betaling van de verzendkosten. Het 32 pagina’s tellende boekje kunt u bestellen vanaf minimaal twintig stuks op de website van Ark Mission via www.arkmission.nl/bestellen. Meer informatie over het boekje en een aantal inkijkpagina’s vindt u op www.arkmission.nl/hetboekvanhoop.

Ark Mission helpt Het Verhaal te vertellen
De droom van Ark Mission is dat iedereen in Nederland het verhaal van de Bijbel kan lezen en onder de indruk raakt van de hoop en de kracht die de Bijbel biedt. Het werk van Ark Mission wordt gefinancierd uit giften van betrokken donateurs en kerken. Meer informatie leest u op www.arkmission.nl.


Reageren