Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Organisaties

‘Hemelstijl’ Festival Jeugd met een Opdracht

Jeugd met een Opdracht houdt op Hemelvaartsdag, 25 mei, het festival ‘Hemelstijl’ op het terrein van Heidebeek in Heerde (Mussenkampseweg 32). Daar komt dan een grote tent te staan. Het festival sluit aan bij het ’s morgens gehouden Open Huis (10.00 tot 14.00 uur), waar de organisatie ongeveer 800 bezoekers verwacht.

Het festival begint om 14.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Sprekers zijn de evangelisten David de Vos, Bart Hesseling en aanbiddingsleider Hanne de Vries, die met een band komt. Verder werken het duo ‘De Rechtstaat’ (een rapper en een zanger) en DJ Roberto Rosso (Robin Simon) mee.

Hemelvaartsdag is de dag, waarop de Here Jezus de grote opdracht gaf Hem bekend te maken over de gehele wereld en Zijn koninkrijk te bouwen, zegt Jeugd met een Opdracht. Het festival gaat er om de bezoekers te laten ontdekken hoe zij voor de Heer kunnen leven en hoe Hij hen kan gebruiken.

Tijdens het er aan vooraf gaande Open Huis kan men elkaar ontmoeten en zien en ervaren wat zending inhoudt, meldt de organisatie. ‘Verder bieden wij de mogelijkheid om iets te proeven van het internationale karakter van Jeugd met een Opdracht en worden er seminars, proeflessen en rondleidingen gegeven.’ Voor kinderen is er een apart programma. Om 10.30 uur is er een openingsdienst, die wordt gevolgd door lessen en workshops (11.45 uur) en een lunch (13.30 uur).


Reageren