Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Evenementen

Het Meer van Galilea – Hemelvaartsdag 2017

Het evenement Het Meer van Galilea, wordt op Hemelvaartsdag, 25 mei 2017, voor de 8e maal gehouden. Het zal plaatsvinden op recreatie terrein „Schoonhoven“ te Hollandscheveld. Het gratis toegankelijke evenement is voor jong en oud en neemt deelnemers mee naar het Meer van Galilea tijdens Jezus’ verblijf op aarde.
  
Het Meer van Galilea is sinds haar eerste editie in 2010, uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in de gemeente Hoogeveen. Tijdens de eerste editie werden er circa 3000 bezoekers geteld, inmiddels is dit aantal ruimschoots verdubbeld naar circa 8000 bezoekers afgelopen jaar. Dit jaar wordt het evenement voor de 8e keer gehouden.

Gelet op de enthousiaste reacties van de bezoekers, mag de organisatie ook dit jaar weer een zeer grote opkomst verwachten. Het bijzondere van het evenement is dat het gratis toegankelijk is! Dit kan omdat Het Meer van Galilea volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd en uitgevoerd. Het levensechte decor en decorstukken, de kostuums die de vele figuranten en spelers dragen, worden mogelijk gemaakt door de nodige giften en bijdragen van diverse sponsoren. Dit decor en gekostumeerde figuranten brengen het bijna 1 hectare grote terrein in een sfeerbepalende entourage, waar het publiek zich waant in de omgeving van weleer! Ook bijzonder is dat het evenement iedereen op een laagdrempelige manier laat kennismaken met het evangelie, ongeacht leeftijd, afkomst, achtergrond of geloofsovertuiging. Iedereen is welkom!

“Het Meer van Galilea 2017” is op Hemelvaartsdag tussen 19:00 en 23:00 op recreatie terrein “Schoonhoven”, Marten Kuilerweg 47 te Hollandscheveld. Door middel van bordjes langs de invalswegen, wordt de route eveneens aangegeven.

Klik voor meer informatie op de wereldbol!

Reageren