Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Conferenties & Cursussen

FMF Familie Herfstweek 2017

Dit jaar wordt door FMF voor het eerst de FMF Familie Herfstweek georganiseerd op De Betteld in Zelhem van 14 tot 21 oktober 2017. FMF staat voor "Friends for Ministries in Fellowship" www.friendsforministries.nl.

Bij dit netwerk zijn 160 gemeenteleiders aangesloten. Daarnaast heeft FMF nog een aantal specifieke afdelingen zoals FMF Worship, FMF Youth en FMF Women.

De Betteld werkt in de vakantieweken samen met allerlei organisaties en netwerken. In de eerste herfstweek is dat FMF.

Het doel van deze week is om elkaar te ontmoeten rond Gods Woord om opgebouwd te worden en te ontspannen. Er is een specifiek programma voor alle leeftijdsgroepen.

Voor de jeugd is er het Royal Adventure programma in samenwerking met FMF YOUTH. Karim Landoulsi zal een van de sprekers zijn. Royal Adventure is onderdeel van Royal Mission, dit staat onder leiding van Martin Koornstra.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma.

Voor de volwassenen zullen allemaal bekende sprekers uit het FMF Netwerk Bijbelstudies verzorgen, denk hierbij aan Arno van der Knaap, Coen van Dalen en landelijk leider van FMF Hans Tims.

Tijdens de hele week zal de FMF Worship band de aanbidding leiden.

Onder andere zal Lineke Blijdorp een speciaal seminar verzorgen. Lineke is een gerespecteerde juriste en geeft leiding aan FMF Women.

Leen Koster staat bekend als de gospelversie van Marco Borsato en zal een avondvullend concert verzorgen met zijn kunstige levensliederen.

Gezinnen, jongeren en jeugdgroepen zijn welkom. Men kan kamperen, een chalet huren en voor zelfstandige jeugd is er de Witte herberg en het tipidorp. Ga voor boekingen naar www.betteld.nl of bel: 0314-627200


Reageren