Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Conferenties & Cursussen

Eindtijdconferentie in Wezep

Feike ter Velde, Frank Ouweneel, Jaap Kooij, Henk van Zon en Robin van der Maaten zijn de sprekers op een conferentie over de eindtijd op zaterdag 11 november (10.30 tot 22.00 uur), georganiseerd door Stichting Henk van Zon Ministries.

Die studiedag wordt gehouden in zaal Coelenhage (foto) te Wezep (Zuiderzeestraatweg 486). Deelname is gratis, maar men kan een lunch en diner gebruiken voor bij elkaar € 35.
De zaal is van 09.30 uur af open.

’s Morgens spreken Van Zon, Kooij en Ouweneel over respectievelijk de dwaling van het preterisme (de leer dat profetieën over de toekomst al zijn vervuld), ‘de derde dag’ en de vraag waarom de Here Jezus wederkomt.

’s Middags voeren Robin van der Maaten (5 wijzen en 5 dwaze maagden), Jaap Kooij (Isaäc en Ismaël) en Feike ter Velde het woord.

Zaterdagavond is en een samenkomst om 19.00 uur met Ouweneel, ter Velde en Henk van Zon. De eerste spreekt over ‘De Heilige Geest en Jezus’ wederkomst en Van Zon sluit af met ‘De grote verdrukking’. Waar ter Velde over spreekt tijdens de conferentie is nog niet bekend. Leen Koster verzorgt ’s avonds de muziek. Er worden tv-opnamen gemaakt door Life Media Vision.

Reageren


H.Rosier

06-12-2017 08:43
Helaas kon ik de 11 e nov. er niet bij zijn. Vorig jaar wel. Maar ik zoek op internet en you tube ,naar jullie dag van sprekers, maar ik kan het niet vinden. Dat vind ik erg jammer. Hoe vind ik dat nu?