Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Concerten

Worship band InSalvation met nieuw album

InSalvation tourt dit najaar door Nederland in het kader van de release van hun nieuwe album 'Neon' langs 10 plaatsen met hun 'Night of Worship, Justice and Equipping'. Bezoekers kunnen een verrassend programma verwachten met een mix van prachtige songs van het nieuwe album afgewisseld met bekende liedjes. Niet alleen de heerlijke muziek, maar ook het inspirerende verhaal van zanger Jafeth Bekx maakt deze avond tot een spetterend feest. Kaarten voor de tour zijn gratis krijgen en kunnen gereserveerd worden op www.events4christ.nl.

"We zijn enorm dankbaar voor ons nieuwe album 'Neon', dat we in Engeland hebben opgenomen", zegt Jafeth enthousiast. "We konden er samenwerken met producers, songwriters en muzikanten als Trevor Michael en Johnny Bird, die samenwerken met Matt Redman en Martin Smith. "Met dit album hebben we als band een enorme groei doorgemaakt. We hebben als droom om een nieuwe generatie jongeren te inspireren en uit te dagen om Jezus met heel hun hart te volgen."

De band tourt in het kader van deze tour langs de volgende plaatsen: 30 september - VEZ, Rietweg 12, Zwolle (aanvang 19.00 uur) 1 oktober - Rafael, Goede Lyceum, Oranjeweg 90, Goes 7 oktober - De Pijler, Ketelmeerstraat 90, Lelystad 13 oktober - God Centre, Lammenschansweg 141F, Leiden 28 oktober - De Fontein, Wilgenlaan 4, Emmeloord 3 november - De Basis, Condorweg 1, Apeldoorn 4 november - De Schuilplaats, Marconilaan 70, Eindhoven 11 november - De Regenboog, De Grote Pekken 11, Veenendaal 25 november - City Light, Helderseweg 32, Alkmaar 3 december - Revelations, Breedewaij 1a, Hardinxveld.

Voor alle avonden, behalve Zwolle geldt dat de zaal opengaat om 19.00 uur en het programma begint om 19.30. De avond in Zwolle begint om 19.00 uur. 'Neon' werd tijdens Opwekking uitgebracht, waar de band de Sing-In verzorgde. Deze zomer was InSalvation ook te zien tijdens het New Wine Jongerenprogramma.

InSalvation tour dit naja ar ook in België en leidt de aanbidding tijdens de Europese zendingsconferentie mission.net.


Reageren