Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Concerten

Herfstconcert Elisabethbode

Zon, maan en sterren, water en land, dieren en mensen: de schepping wordt bezongen in een Herfstconcert waarbij je oren én ogen te kort komt. Prachtige klanken, kleurrijke beelden en een gloedvolle presentatie van weerman Reinier van den Berg brengen het scheppingswerk tot leven.

In het oratorium Schepping van Johan Bredewout hoort u nieuwe muziek, maar ook bekende melodieën. Het scheppingswerk van God wordt tegelijkertijd op grote schermen met natuurfoto’s verbeeld. Weerman Reinier van den Berg neemt de bezoeker op meeslepende wijze mee door de seizoenen.

Het oratoriumwerk wordt uitgevoerd door Chr. Gem. Drechtstedenkoor 'Praise Him' uit Dordrecht onder leiding van Jan Quintus Zwart. Verder werken mee: Jan Lenselink (piano), Peter Burger (synthesizer), Ronald IJmker (orgel) en natuurfotograaf Teun Veldman (fotopresentatie).

Elisabethbode
De organisatie van het concert is in handen van de Elisabethbode. Tijdens dit bijzondere Herfstconcert kunt u kennismaken met het magazine, dat al 86 jaar bestaat, en nog steeds springlevend is. Reinier van den Berg is als columnist en Jan Quintus Zwart als ambassadeur aan dit magazine verbonden.

Plaats en tijd concert
Zaterdag 11 november 2017 in de Bethelkerk, Groen van Prinstererlaan 2 te Barneveld
Aanvang: 19.30 uur
Toegangsprijs € 10 (Abonnees € 8)
Kaarten reserveren via redactie@elisabethmagazine.nl of bel 088 326 33 40

www.elisabethmagazine.nl

Reageren