Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Conferenties & Cursussen

Urk: Gratis zangworkshop voor kinderen

De bekende zangeres en zangpedagoge Geke van der Sloot van zangschool Geke’s Tiental organiseert op woensdag 25 oktober (in de herfstvakantie) een gratis workshop waarin kinderen kunnen leren zingen. In de workshop worden de kinderen begeleidt bij de eerste beginselen van professioneel zingen. Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

Zangonderwijs
Geke van der Sloot heeft haar leven in het teken gezet van zangonderwijs. Ze voegt daarmee iets toe aan het onderwijs. “Ik zie kinderen bij ons binnenkomen die schuchter en verlegen zijn. Na een uur zangles waarin ze zich met professionele begeleiding kunnen uitleven, dan komen ze los en komt er – als het ware – extra leven in! Dat is prachtig om te zien en dat wens ik voor alle kinderen.” Het leren zingen, het samen zingen en optreden voegen dimensies toe aan de opvoeding van kinderen. Geke voelt zich geroepen om, naast haar eigen zang, zangles te geven aan kinderen. De voldoening die zij ervaart, ervaart ze al meer dan 37 jaar. En de kinderen voelen dat ook. “Zolang de overheid het vak muziek en zang niet serieus neemt, ga ik door met mijn werk”, aldus Geke.

Workshop
De workshop wordt gegeven in het gebouw van Het Leger des Heils, Klifweg 16 te Urk van 18.00 uur tot 19.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 16. De toegang is gratis.

Geke’s Tiental
De workshop is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met zingen.
In de visie van Geke van der Sloot zijn alle kinderen in de basis even getalenteerd om te zingen.
Zingen kun je leren. Met de juiste begeleiding kunnen alle kinderen het plezier ervaren van het zingen.

Sinds 5 september 1980 vormen de leerlingen van haar zangschool Geke’s Tiental de kern van haar optredens in binnen- en buitenland.
Ze maakte vijftien CD’s waaronder een gouden en een platina CD, zong samen met bekende artiesten en verzorgde optredens in de mooiste zalen in Nederland.


Reageren