Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Concerten

Tot Heil des Volks komt naar je toe!

Na het succes van vorig jaar komt de ‘Levensecht-tour’ van Tot Heil des Volks terug! Het thema ‘Rauwheid & Hoop in Verslaving’ is het uitgangspunt voor vier bijzondere en muzikale avonden in het najaar van 2017. Onder meer de Yesss-Tienerkoren uit Lunteren/Barneveld, organist Bastiaan Stolk, spreker Gert Hutten en Ronald Koops & band verlenen hun medewerking. De toegang is gratis.

Tijdens de avonden wordt er een bijzondere reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van Tot Heil des Volks. Verslaving is een groot probleem en maakt veel kapot in de levens van mensen, hun naasten en de samenleving. Tijdens de avonden wordt er aandacht besteed aan deze problematiek en hoor je hoe het is om te worstelen met verslaving door boeiende getuigenissen van onze cliënten.

We willen als THDV graag oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er ook prachtige psalmen gezongen en is er ruimte voor muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Ook vertelt Gert Hutten, directeur van THDV, meer over ons missionaire werk. Hutten: ‘Wat de tour bijzonder maakt is de combinatie van verhalen uit ons werk, de eerlijkheid van de psalmen, mooie muziek en een prachtig publiek’.

De avonden worden dit jaar gehouden in Zwolle (27/10), Amsterdam (28/10), Dordrecht (24/11) en Amersfoort (25/11). Meer informatie is te vinden op www.totheildesvolks.nl/levensecht. Via deze website kun je ook gratis kaarten reserveren.

Samen willen we danken, zingen en verwonderd raken over het werk dat God doet. Kom ook langs en laat je inspireren en verrassen!

THDV is een christelijke organisatie met een aantal maatschappelijke projecten in Amsterdam en daarbuiten op het gebied van verslavingszorg, daklozenopvang en hulp aan prostituees | www.totheildesvolks.nl

Reageren