Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Conferenties & Cursussen

Seminar De Ondernemende Kerk

Wat gebeurt er als we de kerk als een bedrijf, een onderneming zien? Hoe is het om als ‘kerkelijke ondernemer’ in de stad of het dorp actief te worden of te zijn. Met misschien wel een aanbod op het terrein van onderwijs, re-integratie, voedsel, kringloop, opvang, financiering? Kun je als kerkelijke gemeente leren van commerciële marketing, sales, promotie en klantenbinding? Zijn geluk, hoop, genade, vergeving, genezing en verzoening onze ‘producten’? En is leiderschap binnen de kerkelijke wereld te vergelijken met leiderschap buiten de kerk?

Er zijn heel veel prikkelende en interessante vragen te stellen rond het thema ’De Ondernemende Kerk’. Het bijzondere seminar vindt plaats tijdens de vierde editie van de Christelijke Ondernemersdagen (22 en 23 november 2017, De Basiliek te Veenendaal). Deze ondernemersdagen worden georganiseerd door Christelijk Ondernemers Netwerk (CON). Het seminar is een aanloop tot een bredere conferentie in het voorjaar van 2018. Deelnemers aan dit seminar hebben voorrang bij inschrijving voor de conferentie.

De deelnameprijs voor het seminar is € 17,50. Het seminar wordt gehouden op donderdag 23 november, ’s ochtends van 10.30 – 12.30 uur. Deelnemers aan het seminar hebben ook toegang tot deze beurs en alle workshops. Aanmelding voor het seminar via de website (www.co-netwerk.nl) is verplicht.

Programma:
10.30 Welkom: Jan Piet, directeur en oprichter CON
10.40-10.50 Presentatie 1: Stadsklooster en stadsbrouwerij (door Johannes van den Akker, Abt Kleiklooster/Directeur Brouwerij Kleiburg).
10.50-11.00 Presentatie 2: Ondernemer in de kerk (door Kees de Zwart, Directeur VanderPerk Groep)
Korte break
11.10-11.20 Presentatie 3:  Een ondernemende kerk innoveert en investeert! (door Ruben Flach, directeur St. Opwekking en St. Willow Creek Nederland)
11.40-11.50 Presentatie 4: Ik ben een ZZP-Dominee. (door Jan Willem van der Straten alias Dominee Baardmans)
11.00 – 12.00 In gesprek met de zaal. Een interactief uur waarin deelnemers in gesprek gaan met elkaar en met de sprekers, over de aangesneden thema’s en over andere relevante vragen en ervaringen. Daarna is er nog tot 12.30 uur gelegenheid tot informeel onderling contact.
12.00 Afsluiting Seminar door Jan Piet


Reageren