#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 024-Is euthanasie is bij ernstige ongeneeslijke ziekte toegestaan? Ja Nee

Agenda

Evangelisatietraining in Kampen

Voorjaar 2018 wordt in Kampen THE GOD STORY georganiseerd. De organisatie voor dit event verloopt met zoveel mogelijk plaatselijke kerken en organisaties, aangestuurd door de zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht.

Evangelisatie evenementen
Tijdens deze evenementen worden de aanwezigen in een grote tent uitgenodigd om deel te worden van Het Verhaal van God (The God Story). Voor verschillende doelgroepen bestaan uiteenlopende programma's. Tijdens een jongerenevenement wordt door o.a. stunts en rap het evangelie uitgelegd. Bij volwassenen worden o.a. kunst, dans en muziek ingezet. Deze evenementen gebeuren op verschillende avonden. In beide gevallen wordt afgesloten met een heldere evangelieprediking. Door de jaren heen zijn er inmiddels vele steden en dorpen in binnen- en buitenland bezocht.

Training
Een aantal maanden voorafgaand aan de campagne wordt de training 'Het evangelie in 4 woorden' aangeboden. Deze praktische training helpt de deelnemers het evangelie te delen in de eigen leef- en werkomgeving, mensen over Jezus te vertellen. De cursus geeft tegelijk handvatten hoe nieuwe gelovigen geholpen kunnen worden in het groeien als een volgeling van Jezus.  Een praktische cursus waar wordt geoefend in delen en wordt voorbereid op discipelschap.

Data: donderdag 15, 22 en 29 januari 2018
Tijd: 19.45 uur tot 22.00 uur
Locatie: de Schalmei (gebouw BGK), Triangel 1, Kampen
Kosten: 21 jaar en ouder: €35, onder 21 jaar: €25
De kosten worden besteed aan The God Story Kampen
Opgave / mail: office@thegodstory.org

Facebook: thegodstory

Reageren