#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Concerten

'Feest van Geloof' krijgt vervolg

'Feest van Geloof' is een groot succes. Dat bleek al toen deze avond vol Nederlandse artiesten bekend werd gemaakt. De uitverkochte eerste editie stond in het teken van het tienjarig jubileum van Groot Nieuws Radio. Organisatoren Events4Christ, Wiko Services, TCC Studios en de Basiliek gaan echter door. Op 24 november 2018 krijgt 'Feest van Geloof' een vervolg.

'Feest van Geloof' staat voor een muzikale avond in de Basiliek in Veenendaal met toonaangevende artiesten, herkenbare liedjes, veel meezingen en een aantal verrassingen. De naam is niet toevallig tot stand gekomen. De avond is daadwerkelijk een muziekfeest waarin gevierd mag worden, wat geloof doet in het leven van mensen. De artiesten op de avond geven dat geloof op hun eigen wijze een plek in hun muziek.

Ze treden afzonderlijk, in wisselende samenstellen en onder begeleiding van een huisband (geleid door Daniel van der Molen) op. Zo zingen de artiesten niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan ze vocaal ook de handen ineen en laten ze liedjes van hun eigen muzikale helden horen.

In korte tijd raakte de eerste editie (met artiesten als Lucas Kramer, Reyer, Elise Mannah, Janine Beens, Reni & Elisa Krijgsman en Wim Bevelander) uitverkocht. Die eerste editie is dubbel feest, want Groot Nieuws Radio viert er haar tienjarig bestaan mee. Het christelijke radiostation is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap.

Voor de volgende editie van 'Feest van Geloof' (op zaterdag 24 november 2018) zal vastgehouden worden aan het karakter van de avond maar zal een nieuwe line-up samengesteld worden. De eerste artiesten worden binnenkort bekend gemaakt op www.events4christ.nl.

Reageren


Jos van der Geest

24-01-2018 10:27
Kan intressant zijn, alleen datum is niet echt fijn, vaak dan dubbele dingen die dan geplande staan waar je uit moet kiezen.

Berdiene

28-11-2017 09:56
PS: de geluidsman op het podium was ook echt grappig.

Berdiene

28-11-2017 09:55
Dit was echt een heel fijne avond. Wat een leuke sfeer werd er gemaakt door deze artiesten. En wat mooi hoe zij ook hun geloof met hun gaven vormgeven. Complimenten.